Genskab homeknap funktion iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus

on
Categories: Ikke kategoriseret

“OPDATERING 20/05/2019” “NY VERSION” YF HOMEBUTTON

OK, så alle i branchen ved det allerede, men ændrer hjemme-knappen og Touch ID-aktiveret. Apple-enheden forhindrer Touch ID i at fungere, det skyldes, at den knap, som din iDevice leveres med, er parret til din iDevice. I øjeblikket kan kun Apple programmere en ny knap til en iDevice.

Med indførelsen af ​​haptisk feedback fra iPhone 7 og herefter erstatter knappen, gør din iDevices Home-knap helt ubrugelig. Det skyldes, at Apple fjernede alle bevægelige dele (inklusive den fysiske interne knap) og svarer lilla på Touch ID og digital interface.

I det mindste har vi nogle gode nyheder!

JC, de kinesiske eksperter på iPhone-bordsniveau har arbejdet hårdt for at finde et arbejde rundt, efter nogle få måneder med forsøg og fejl har vi nu en fantastisk modifikation for iPhone 7 og 8 (inklusive Plus-varianter), hvilket bringer hjemknappen tilbage funktion (selvom ikke touch ID) men i det mindste kan du bruge knappen hjem igen!

Hvad er det?

Hovedkomponenten er ligesom din originale hjemmeknap, det er en lignende til erstatning.

Når det bruges sammen med det lille printkort, der hurtigt og nemt klæber til telefonens bundkort (med lim, ingen lodning nødvendig), tricks det telefonen til at tro, at det er en Bluetooth-enhed og genopretter funktionen hjemknappen (Retur til hjemmet) ligesom din originale knap.

Installation

Nem .. hjemknappen er bare den samme som din gamle, den kommer bare ud af LCD’et, når beslaget er fjernet.

Andet så skal du trykke på Home-knappen for at placere et særligt klistermærke på telefonens bundkort i nærheden af ​​batteriløsningen. Du skal ikke bekymre dig, det behøver ikke lodde og kan fjernes når som helst.

Hvordan er denne version anderledes end andre?

Vi lagrer også den anden metode, det drejer sig om at ændre opladningsporten, selv om begge versioner af “Fix” fungerer det samme med denne version fra JC, begrænser ikke brugen af ​​hovedtelefoner på lynporten.

Eventuelle begrænsninger?

Ja, selvom knappens funktion vil blive genoprettet til sin tidligere herlighed (inklusive Siri og double tap), vil Touch ID stadig ikke fungere. Brug af andre versioner af denne mod kan forhindre lynporten i at tillade afspilning på hovedtelefoner, men denne version vil ikke stoppe med at lytte til til din musik.

Denne flex kræver imidlertid, at Bluetooth er tændt. for at det fungerer, hvilket betyder, at det muligvis ikke fungerer korrekt, når telefonen er i lufthavnstilstand.

Farve: Hvid/Rose Guld, Sort, Hvid/Sølv, Hvid Guld

Kompatibel med: Apple iPhone 7/7 Plus / 8/8 Plus

I kassen:

Home button flex

PCB-klistermærke og skumpolstring (til iPhone 7/7 Plus / 8 og 8 Plus)

Del Oprindelse – Eftermarkedet (kompatibel del)

Denne del var fremstillet af delvist eller fuldstændigt alle eftermarkedet komponenter, det betyder simpelthen, at delen ikke er monteret af OEM eller licensieret fabrik.

Det er en kompatibel del til originale specifikationer og designet til at være en lignende til at erstatte den originale komponent.

Her på The Replace Base Ltd har vi meget strenge kvalitetskontroller for at sikre, at vi kun kilde til de bedste eftermarkeds reservedele, og alle dele er også omfattet af vores fantastiske returpolitik og garanti.

“OPDATERING”
Nyeste version af Replacement home flex hedder “YF Home” sidste version af home flex kræver ikke længere bluetooth og installeres let som den oprindelige home flex.

KLIK HER FOR AT SE YF HOME