iPhone 11

iPhone 11 – Reservedele

Viser 1–12 af 25 resultater

Reservedele til iPhone 11

iPhone 11, er den sidste i serien af iPhones, der leveres med LCD skærm, de nyere modeller benytter OLED teknologi, iPhone XR og iPhone 11 er født med Out-Cell/On-Cell teknologi, det betyder at touch panelet ligger uden på LCD`en og under glasset.

Stort udvalg af skærme til iPhone 11

IpFix.dk vi sælger et bredt udvalg af kvalitet skærme til iPhone 11, med pris og kvalitetsgaranti. Vi tilbyder skærme i forskellige typer og kvaliteter for at møde vores kunders behov
Vi sælger kun iPhone 11 Skærme som er truetone kompatible.
.
Vi sælger følgende varianter af skærme til iPhone 11 under forskellige brands og struktur (INcell, ONcell, OUTcell)

  • iPhone 11 - Skærm Original LCD (Refurbished) er den højeste tilgængelige kvalitet, Original Refurbished LCD panel, som vi giver 3 års garanti på.
  • iPhone 11 - Skærm TS8 Incell Incell skærm fra mærket TS8 et kvalitets produkt der nærmer sig den original refurbished, ved incell ligger touch panelet inden i cellen, incell er den ældste og mest stabile struktur.
  • iPhone 11 - Skærm "OG" Branded OG levere altid kvalitets paneler og med speciale i LCD og Hard Oled er de førende i branchen, OG skærm til iPhone 11 er en Oncell type som den originale, altså hvor touch panelet ligger som et adskilligeligt lag imellem LCD og glas.

Hvis du ønsker den bedste skærm til din iPhone 11, anbefaler vi selvfølgelig at du køber en iPhone 11 – Skærm GLAS/LCD ORIGINAL LCD
Til den mere prisbevist, men som stadig ønsker stabil kvalitet og gennemtestet teknologi vil vores iPhone 11 – Skærm GLAS/LCD (TS8 INCELL) være et godt alternativ.
Uanset hvilken løsning du vælger vil du være omfattet af vores Pris og kvaitetsgaranti.
Skærmene har hver sine fordele, men om du vælger den dyre og bedste løsning eller det billige alternativ, så vil du altid modtage en skærm der har gennemgået en nøje kvalitetskontrol.

Udskiftning af iPhone 11 skærm samt reservedele

Køb dine skærme og reservedele her til laveste pris, eller lad os fikse den!
Du kan vælge at bestille din iPhone skærm hos os og skifte den selv, eller du kan sende den ødelagte iPhone 11 til vores adresse i Sæby, hvor vores professionelle teknikere vil skifte den for dig.
Du finder priser for reparation af iPhone 11 her.

Brug af værktøj til denne reparation.

Vi anbefaler:
iPhone 11 – Front Tape (Pakning)

Du kan du trygt bestille din iPhone 11 skærm hos www.IpFix.dk Vi tester nemlig løbende for kvalitet, vi har direkte kontakt med fabrikkerne, hvilket sikre at vi altid kan sikre den bedste pris uden nogle fordyrende mellemled.

Har du brug for hjælp?

Har du problemer med at finde de rigtige produkter eller den rigtige iPhone X reparation? Har du problemer med dine købte varer eller købsprocessen? Vil du returnere eller tilføje et par produkter til din ordre? Du er altid velkommen til at kontakte os! Vores kundeservice er tilgængelig for alle der har brug for hjælp, så tøv ikke!

Vi er tilgængelige via mail, kontaktformular, telefon og chat. Vores telefonsupport har åbent seks dage om ugen fra 08-18, mens vores live chatsupport er åben 08-21 alle hverdage og 09-18 i weekenderne.

Hvis du ikke allerede har oprettet en konto hos os, så tjek lige det her, alle der opretter en konto får 8% rabat!! Og det er fuldkommen uforpligtende og kræver blot at du registere dig som kunde her!!.

Er du registreret mobilreparatør, eller går du med drømmen om at starte selv? Så har du mulighed for at oprette dig som B2b kunde og få 15% rabat
Ansøg om B2B konto her!!

iPhone 11 - A2111, A2223, A2221