iPhone 8

iPhone 8 – Reservedele

Viser 1–12 af 53 resultater

iPhone 8 Skærme og Reservedele

Er din iPhone 8 ødelagt? Smadret skærm, smadret bagsideglas eller måske bare dårlig til at holde strøm?
Stort set alle skader kan repareres, så istedet for at udskifte din iPhone 8, anbefaler vi stedet at du får den repareret- Det kan enten foregå på vores værksted i Sæby, hvor du kan indlevere den til reparation- Eller du kan vælge selv at reparere den.
Vælger du selv at reparere den kan du gøre brug af vores tilbud på kvalitets reservedele til nettets bedste priser.

Vi har mange års erfaring inden for mobil reservedele og kan derfor tilbyde de bedste produkter til de skarpeste priser.

Vi tilbyder følgende skærme til iPhone 8

Køb skærme til iPhone 8

Du kan trygt købe dine skærme hos www.IpFix.dk vi har solgt reservedele siden 2011 og har derfor stor ekspertise og viden inden for skærme, vi har egen produktion af "Original Refurbish LCD/OLED"
Vi tilbyder dag til dag levering, med frit valg imellem Postnord eller GLS.
Har du spørgsmål til produkterne er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig på vej.

iPhone 8 Reparation

Vælger du at vi skal reparere din iPhone 8, kan den indleveres i vores værksted i Sæby ellers reparationen kan bookes online (Vi betaler fragten både tur og retur)
Du finder priser for reparation af iPhone 8 her.

Brug af værktøj til denne reparation.

Vi anbefaler:
iPhone 8 – Front Tape (Pakning)

Du kan du trygt bestille din iPhone 8 skærm hos www.IpFix.dk Vi tester nemlig løbende for kvalitet, vi har direkte kontakt med fabrikkerne, hvilket sikre at vi altid kan sikre den bedste pris uden nogle fordyrende mellemled.

Har du brug for hjælp?

Har du problemer med at finde de rigtige produkter eller den rigtige iPhone X reparation? Har du problemer med dine købte varer eller købsprocessen? Vil du returnere eller tilføje et par produkter til din ordre? Du er altid velkommen til at kontakte os! Vores kundeservice er tilgængelig for alle der har brug for hjælp, så tøv ikke!

Vi er tilgængelige via mail, kontaktformular, telefon og chat. Vores telefonsupport har åbent seks dage om ugen fra 08-18, mens vores live chatsupport er åben 08-21 alle hverdage og 09-18 i weekenderne.

Hvis du ikke allerede har oprettet en konto hos os, så tjek lige det her, alle der opretter en konto får 8% rabat!! Og det er fuldkommen uforpligtende og kræver blot at du registere dig som kunde her!!.

Er du registreret mobilreparatør, eller går du med drømmen om at starte selv? Så har du mulighed for at oprette dig som B2b kunde og få 15% rabat
Ansøg om B2B konto her!!

iPhone 8 - A1863, A1905 og A1906