iPhone X

iPhone X – Reservedele

Viser 1–12 af 55 resultater

Reservedele til iPhone X

iPhone X, blev starten på en ny æra for iPhones, hvor iPhone X er den første som leveres med OLED teknologi, med den nye OLED skærm, blev der skabt grundlag for en tyndere og bredere skærm, hvor kanten er blevet væsentligt reduceret, homeknappen er fjernet og istedet fylder skærmen nu næsten hele fronten af telefonen.
iPhone X skærmen er den mest advanceret "Soft OLED" på markedet, som har sat nye standarter for smartphones.
OLED - "Organic Light-Emitting Diode" betyder at hvert enkelt pixel er en lyskilde i dig selv- OLED benytter altså ingen baggrundsbelysning (Backlight)
Istedet lyser hver enkelt pixel op, det giver anledning til et meget kraftigere lys og en meget dybere sort.

Stort udvalg af skærme til iPhone X

IpFix.dk vi sælger et bredt udvalg af kvalitet skærme til iPhone X, med pris og kvalitetsgaranti. Vi tilbyder skærme i forskellige typer og kvaliteter for at møde vores kunder.
Vi sælger følgende varianter af skærme til iPhone X under forskellige brands

  • iPhone X Original OLED som er en skærm i original kvalitet og derfor den højeste kvaltiet.
  • Soft OLED som er en "Soft/Flexibel OLED" i samme kategori som den iPhone X originalt er født med.
  • Hard OLED, eller Rigid OLED, er en fast type af OLED paneler og den bedst udbredte på aftermarket med store kendte brands som GX og OG.
  • Incell LCD som beskrevet af typen LCD og med Touch Panelet (TP) placeret "incell" LCD`er den billigste variant.

Hvis du ønsker den bedste skærm til din iPhone X, anbefaler vi selvfølgelig at du køber en Original OLED Skærm til din iPhone X.
Til den mere prisbevist, men som stadig ønsker OLED teknologi vil vores "GX Hard OLED" og "OG" Hard OLED være et godt alternativ. Efter OLED typerne kommer vores iPhone X incell LCD skærme, her får du virkelig meget for pengene og de er det billigste alternativ.
Uanset hvilken løsning du vælger vil du være omfattet af vores Pris og kvaitetsgaranti.
Skærmene har hver sine fordele, men om du vælger den dyre og bedste løsning eller det billige alternativ, så vil du altid modtage en skærm der har gennemgået en nøje kvalitetskontrol.

Udskiftning af iPhone X skærm

Køb dine skærme og reservedele her til laveste pris, eller lad os fikse den!
Du kan vælge at bestille din iPhone skærm hos os og skifte den selv, eller du kan sende den ødelagte iPhone X til vores adresse i Sæby, hvor vores professionelle teknikere vil skifte den for dig.
Du finder priser for reparation af iPhone X her.

Brug af værktøj til denne reparation.

Vi anbefaler:
iPhone X/XS – Front Tape (Pakning)

Du kan du trygt bestille din iPhone X skærm hos www.IpFix.dk Vi tester nemlig løbende for kvalitet, vi har direkte kontakt med fabrikkerne, hvilket sikre at vi altid kan sikre den bedste pris uden nogle fordyrende mellemled.

Har du brug for hjælp?

Har du problemer med at finde de rigtige produkter eller den rigtige iPhone X reparation? Har du problemer med dine købte varer eller købsprocessen? Vil du returnere eller tilføje et par produkter til din ordre? Du er altid velkommen til at kontakte os! Vores kundeservice er tilgængelig for alle der har brug for hjælp, så tøv ikke!

Vi er tilgængelige via mail, kontaktformular, telefon og chat. Vores telefonsupport har åbent seks dage om ugen fra 08-18, mens vores live chatsupport er åben 08-21 alle hverdage og 09-18 i weekenderne.

Hvis du ikke allerede har oprettet en konto hos os, så tjek lige det her, alle der opretter en konto får 8% rabat!! Og det er fuldkommen uforpligtende og kræver blot at du registere dig som kunde her!!.

Er du registreret mobilreparatør, eller går du med drømmen om at starte selv? Så har du mulighed for at oprette dig som B2b kunde og få 15% rabat
Ansøg om B2B konto her!!

iPhone X - A1865, A1901, A1902