Skærm Kvalitet?

Kvalitet A eller B ?

Kvalitetsforskellen på Kvalitet A & Kvalitet B.
A kommer meget tæt på den originale del. Det vil sige, at delen lever helt op til den originale del. Dette produkt er til den kræsne bruger, der ønsker sin reservedel udskiftet med den bedste reservedel, der pt. er på markedet. Konkret er alle elektronik-, plast- og glasdele af langt større kvalitet end kvalitet B. Nanobehandlingen af glasset er lavet som den originale og mange af de elektroniske dele kommer fra de samme fabrikker som den orignale del. Klasse B indeholder kopi reservedele, der ikke lever helt op til de originale dele. Klasse B produktet er dog ikke et dårligt produkt, men et produkt til den ikke så kræsne bruger, der godt kan leve med det næst-bedste.Reservedelene har en større fejlprocent og har ikke samme kvalitet i elektronik-, glas- og kan have kosmetiske fejl.

Definitionsspørgsmål!

Hos www.IpFix.dk har vi valgt at inddele vores produkter i to kategorier, nemlig A og B. Det ses ofte at andre steder at skærme sælges som Kvalietet A+, A++ eller sågar A+++

Vigtigt er at huske at produktet ikke bliver bedre af hvor mange plusser man giver navnet, det er derfor ofte blot et billigt salgstrick eller for at hæve prisen at man giver sine produkter flere plusser.

De dele som vi sælger i vores webshop, er de selv samme dele som benyttes af vores reparatøre i vores værksted, det er derfor dele som vi kan stå 100% inde for og som er identiske med originalerne.

“Original Pulled”, “Original Refurbished”, “OEM”,”Kvalitet A+”,Kvalitet A”, “Kvalitet B”

 • Original Pulled

  Ordet “Pulled” betyder “Trukket”, som dækker over at produktet er “Trukket” ud af en originalt enhed.
  Fx en “Original Pulled” LCD skærm. Dette er en skærm der er afmonteret fra en original enhed.
  Uden tvivl, “Original Pulled” er den højeste kvalitet inden for skærme, reservedele m.m
  Desværre findes der ikke et stabilt marked for disse reservedele.

 • Original Refurbished

  Kun få millimeter efter “Original Pulled” kommer “Original Refurbished” (Vi kalder dem “Original LCD/Touch “(KLIK HER)) På det stabile reservedels marked, er denne type at foretrække- Da de er tilgænglig i de krævede mængder og med en kvalitet som den originale skærm fra Apple.
  Kvaliteten af disse skærme er som nævnt på næsten som”Original Pulled”
  “Refurbished” betyder “renoveret” “Original Refurbished” = “Original Renoveret”
  Tager vi udgangspunkt i “Original Refurbished” skærme, så vil der være tale om en skærm med original LCD/Digitizer og backlight.
  Kun glas og polerizer er skiftet på denne type skærme.
  Det er dog op til de enkelte renoveringsfirmaer, hvilken type glas materiale de vælger at bruge!
  Alle vores “Original Refurbished” skærme er monteret med den bedste type glas der findes på markedet.-
  Vi er så sikre på dette produkt at vi giver 3 års fuld garanti!

 • OEM

  Original Equipment Manufacturer” direkte oversat betyder det “Original Udstyrs Producent”
  Derfor skulle et OEM produkt altså være produceret af en producent som også producere Originale dele til Apple.
  Dette giver dog ingen garanti for kvaliteten af dette produkt.
  Blot fordi at en fabrik producere dele til Apple, er det altså ingen garanti for at andre dele de sælger er af samme kvalitet.
  OEM- “Blot en god Kopi”
  Med vores 9 år erfaring inden for reparation og salg af iPhone dele. Kan vi med sikkerhed konkludere at OEM, skærme ikke er meget li`med nogle af de ovennævnte (Original Refurbished & Pulled)


  FOG-

  Under kategorien OEM, findes FOG “Flex Bonding”-
  “Her skal man være vågen” Vi oplever at en stor del af de skærme der sælges som OEM eller Original Refurbished, nemlig er FOG.
  FOG er en betegnelse for en skærm hvor der er eftermonteret flex kabel, af tredjepart. Ofte er FOG skærme bestående af en Original LCD, med påmonteret FLEX kabel.

 • Kvalitet A+

  Når der skrives Kvalitet A+, A, B eller som i nogle tilfælde A++,AAA, AAA+++, er der ofte tale om et “markting stunt”- Bliv ikke narret af et hav af plusser eller A`er.
  Under kategorien  A+ vil der altid være tale om Kopi/AfterMarket produkter. Det kan være skærme, kabler, batterier og stort set alle reservedele der produceres i en kopi udgave.
  Blandt kopi producenterne af LCD skærme er topspillerne TS8, Tianam, Shenchao, AUO, BOE, LongTeng
  Søger man derimod efter top producenterne inden for OLED skærme, vil det være GX,
  Vælger man kopi skærme, får man hvad man betaler for.
  Visuelt er der ikke meget forskel, dog ses der tydelig forskel når LCD`en tændes.
  En “Kvalitet A+” er en kopi skærm der udmærker sig og ofte er der installeret de små komponenter på A+ skærme.

 • Kvalitet A

  Kvalitet A, Grade A, Klasse A- Kært barn mange navne- Her er det vigtigt at kende sin leverandør, betegnelserne er desværre individuelle fra sælger til sælger.
  Vores “Kvalitet A” produkt er altid testet fra producenten og inden afsendelse til kunden. Det sikre at vi har et stabilt produkt.

 • Kvalitet B

  Er en skærm, hvor der er visuelle afvigelser fra den originale, der kan være tale om minimale farveforskelle, nedsat display-funktion.

Hvad er forskellen mellem COF og COG på  LCD/OLED-skærme?

Nu hvor mobiltelefonen er trådt ind i fuldskærms æra, er incells indbyggede chipservice med TTDI touch IC og skærm IC langsomt endt med at blive mønsteret for iPhone LCD-skærme. Blandt dem har incell LCD to procedurer, COF og COG, hvilken af ​​disse 2 procedurer er bedre at have endt med at blive genstand for debat.

1. Hvad er COF? Hvad er COG?

COG: Chip on Glass, er den mest traditionelle skærmemballageteknologi og den mest omkostningseffektive løsning, og er meget udbredt. Før trenden med fuld skærm, adopterede de fleste mobiltelefoner COG-skærmemballeringsteknologi.

COF: Chip on Flex, denne pakketeknik er at placere skærmens IC-chip på en fleksibel FPC og derefter bøje den til bunden. Sammenlignet med COG-løsningen kan rammen reduceres yderligere, og skærmforholdet kan øges.

2. hvad er den vigtigste forskel mellem COF og COG?

COF fordel: Om COF handler mere om tykkelsen af ​​kanten og R-hjørnet, ligner mere original kvalitet.

COF-ulempe: Skærmen er nemmere at gå i stykker indeni, fordi chippen er på flexen, og flexen er blød, så det er let at knække skærmen, når du installerer.

COG-fordel: Produktionsprocessen er mere moden end COF, og prisen er også lavere end COF-teknologi

Så det meste af eftermarkedet skærmer fra markedet ved hjælp af COG-teknologi.
Mindre fejlrate fra installation
batteriforbrug lavere end COF, vil ikke feber.
COG-ulempe: Skærmforholdet er mindre end COF. Skærmens skærmstørrelse er 0,1 tommer mindre end originalen, men man kan ikke rigtig se forskel uden at se på den med øjet, eller lave en særlig sammenligning.

Der er mange eksisterende COG-skærme på markedet, og kvaliteten er også god og dårlig. Der er forskelle med hensyn til anvendte materialer og visningseffekter. Taoyuan har altid været forpligtet til at give kunderne skærme af bedre kvalitet. Vores OG Incell iPhone-serieskærme bruger COG-teknologi, som har mere stabil kvalitet, mere mættet farvepræsentation og høj omkostningsydelse, og har vundet den almindelige vurdering af vores kunder.