BLOG

Categories: Nyheder, Tech
iPhone Lade kabel

Det skal du vide om GaN Strømforsyninger

 • En rapport viser at flere de større smartphone giganter, inklusiv Apple, nu satser på GaN(Gallium Nitride technology) strømforsyninger i 2020.
 • Gallium Nitride Technology tillader lynladning med op til 65W via USB-C kablet.
 • Xiaomi har for nylig udgivet en lader som indeholder teknologien.
 • USB-C 3.1 til USB-A 2.0 Han Kabel - 1 m
  USB-C 3.1 til USB-A 2.0 Han Kabel – 1 m
  Pris 46.00DKK
 • Lightning Til USB Kabel - (ORIGINAL MFI CHIP)
  Lightning Til USB Kabel – (ORIGINAL MFI CHIP)
  Vare på tilbud
  Pris 99.84DKKTilbud 79.00DKK
 • Belkin - Billader (Flere Farver)
  Belkin – Billader (Flere Farver)
  Pris 89.99DKK
 • 12W USB Power Adapter – Kvalitet A
  12W USB Power Adapter – Kvalitet A
  Pris 74.99DKK
 • 5W USB Power Adapter - Kvalitet A
  5W USB Power Adapter – Kvalitet A
  Pris 59.99DKK

En report viser at flere større firmaer inklusiv Apple, planlægger at udgive en ny lade standard baseret på GaN teknologien i 2020.

Citat fra IT House (Oversat):

Ifølge Caifa News har Huawei, Samsung, OPPO og Apple alle foretaget investeringer i GaN-teknologi. Xiaomi, er allerede idag leverandør af Xiaomi GaN-løsninger. Xiaomi “i år vil flere producenter i samme størrelse som Xiaomi frigive GaN-strømadaptere.”

GizChina notere, Xiaomi har fornylig præsenteret en ny GaN strømforsyning som benytter sig af Gallium Nitride teknologien. GaN kræver færre komponenter sammenlignet med traditionelle Silicon strømforsyninger GaN kan give langt højrere spænding. Teknologien kan give lynoplading med helt op til 65W med en betydeligt mindre fysisk størrelse sammenlignet med traditionelle typer. GaN er kraftig nok til at kunne oplade en Xiaomi Mi 10 Pro på 45 minuter.

Samtidig understøtter det Xiaomis hurtige flashopladning, PD 3.0 og andre hurtigopladningsprotokoller. Du kan også bruge den til at oplade iPhone. Virksomheden sagde, at ved hjælp af 65W-opladeren til at oplade iPhone 11, er opladningshastigheden højere end den originale 5W-oplader med ca. 50%. På grund af den nye semiconductor GaN (galliumnitrid), er størrelsen på denne oplader ca. 48% mindre end den til Xiaomi notebooks standardadapter. Derudover understøtter Xiaomis GaN-oplader Type-C 65Ws også USB-C-interfaces intelligente justering af udgangsstrømmen i flere gear. Det kan oplade op til 65W til højeffektive enheder som de nye bærbare MacBook Pro og Xiaomi.

Gyldigheden af denne rapport er ikke sikker, og der er ikke en klar indikation af, hvordan Apple planlægger at anvende denne teknologi.
Som rapporten bemærker, er en af fordelene ved GaN-opladere deres alsidighed, i betragtning af deres evne til at justere output, så en oplader kunne bruges med flere enheder. Hvis Xiaomi har ret i at Apple faktisk planlægger at inkludere GaN-teknologi, burde der ikke gå lang tid før vi ser disse opladere tilgængelige fra Apple

Categories: Tips & Tricks

DFU Mode – “iPhone 4 – iPhone 6S Plus”

Har du derimod problemer med at gendanne din iPhone kan det nogle gange hjælpe at sætte den i DFU mode. Det skader ikke softwaren på din iPhone at sætte den i DFU mode, og du kan hurtigt komme ud af denne tilstand igen ved at lave en hard reset.

For at sætte din iPhone i DFU mode skal du gøre følgende:

1. Tilslut din iPhone til computeren og start iTunes.

2. Sluk for din iPhone ved at holde tænd knappen inde og slide den røde brik til siden.

3. Nu er din enhed slukket, tryk og hold tænd inde i 3 sekunder.

4. Uden at slippe tænd knappen så hold hjem knappen inde, begge knapper holdes nu inde i 10 sekunder.

5. Slip tænd knappen men hold hjem knappen inde i 10 sekunder mere.

6. Din iPhone skulle nu gerne gå i DFU mode omkring efter ca. 7, 8 sekunder og en besked vil nu vises i iTunes, hvor der står at iTunes har fundet en iPhone som er til gendannelse.

DFU Mode – “iPhone 7 – iPhone XS MAX”

Bemærk at iPhone 7/8 og iPhone 7/8 Plus ikke har en fysisk hjem-knap. I stedet skal du benytte knappen til volumen-ned på venstre side af iPhonen i vejledningen herunder.

1. Forbind din iPhone til din computer med kabel og åbn iTunes.

2. Sluk enheden helt ved at holde tænd/sluk-knappen inde. Når “Skub for at slukke” dukker på på skærmen, fører du fingeren hen over. Vent på at iPhonen er slukket helt.

3. Tryk på tænd/sluk-knappen og hold den inde i 3 sekunder.

4. Mens du stadig holder tænd/sluk-knappen inde skal du også trykke på og holde hjem-knappen inde. På iPhone 7 skal du holde volumen-ned-knappen nede i stedet.

5. Hold begge knapper inde i 10 sekunder. Hvis du ser Apple-logoet har du holdt dem inde for længe og må starte forfra.

6. Slip tænd/sluk-knappen men bliv ved med at holde hjem-knappen inde i cirka 5 sekunder yderligere inden du slipper den også. Hvis du ser “Forbind til iTunes”-logoet har du slupet for sent, og må starte forfra.

7. Hvis skærmen forbliver helt sort, har du med succes fået din iPhone eller iPad i DFU-mode. I iTunes vil der stå at den har fundet en iPhone i recovery-mode.

Sådan får du din iPhone eller iPad du af DFU-mode

Har du brug for at få din enhed ud af DFU-mode, skal du holde tænd/sluk-knappen og hjem-knappen inde samtidig indtil Apple-logoet kommer frem på skærmen.