BLOG

Categories: Ikke kategoriseret

DFU Mode – “iPhone 4 – iPhone 6S Plus”

Har du derimod problemer med at gendanne din iPhone kan det nogle gange hjælpe at sætte den i DFU mode. Det skader ikke softwaren på din iPhone at sætte den i DFU mode, og du kan hurtigt komme ud af denne tilstand igen ved at lave en hard reset.

For at sætte din iPhone i DFU mode skal du gøre følgende:

1. Tilslut din iPhone til computeren og start iTunes.

2. Sluk for din iPhone ved at holde tænd knappen inde og slide den røde brik til siden.

3. Nu er din enhed slukket, tryk og hold tænd inde i 3 sekunder.

4. Uden at slippe tænd knappen så hold hjem knappen inde, begge knapper holdes nu inde i 10 sekunder.

5. Slip tænd knappen men hold hjem knappen inde i 10 sekunder mere.

6. Din iPhone skulle nu gerne gå i DFU mode omkring efter ca. 7, 8 sekunder og en besked vil nu vises i iTunes, hvor der står at iTunes har fundet en iPhone som er til gendannelse.

DFU Mode – “iPhone 7 – iPhone XS MAX”

Bemærk at iPhone 7/8 og iPhone 7/8 Plus ikke har en fysisk hjem-knap. I stedet skal du benytte knappen til volumen-ned på venstre side af iPhonen i vejledningen herunder.

1. Forbind din iPhone til din computer med kabel og åbn iTunes.

2. Sluk enheden helt ved at holde tænd/sluk-knappen inde. Når “Skub for at slukke” dukker på på skærmen, fører du fingeren hen over. Vent på at iPhonen er slukket helt.

3. Tryk på tænd/sluk-knappen og hold den inde i 3 sekunder.

4. Mens du stadig holder tænd/sluk-knappen inde skal du også trykke på og holde hjem-knappen inde. På iPhone 7 skal du holde volumen-ned-knappen nede i stedet.

5. Hold begge knapper inde i 10 sekunder. Hvis du ser Apple-logoet har du holdt dem inde for længe og må starte forfra.

6. Slip tænd/sluk-knappen men bliv ved med at holde hjem-knappen inde i cirka 5 sekunder yderligere inden du slipper den også. Hvis du ser “Forbind til iTunes”-logoet har du slupet for sent, og må starte forfra.

7. Hvis skærmen forbliver helt sort, har du med succes fået din iPhone eller iPad i DFU-mode. I iTunes vil der stå at den har fundet en iPhone i recovery-mode.

Sådan får du din iPhone eller iPad du af DFU-mode

Har du brug for at få din enhed ud af DFU-mode, skal du holde tænd/sluk-knappen og hjem-knappen inde samtidig indtil Apple-logoet kommer frem på skærmen.

Categories: Ikke kategoriseret

“OPDATERING 20/05/2019” “NY VERSION” YF HOMEBUTTON

OK, så alle i branchen ved det allerede, men ændrer hjemme-knappen og Touch ID-aktiveret. Apple-enheden forhindrer Touch ID i at fungere, det skyldes, at den knap, som din iDevice leveres med, er parret til din iDevice. I øjeblikket kan kun Apple programmere en ny knap til en iDevice.

Med indførelsen af ​​haptisk feedback fra iPhone 7 og herefter erstatter knappen, gør din iDevices Home-knap helt ubrugelig. Det skyldes, at Apple fjernede alle bevægelige dele (inklusive den fysiske interne knap) og svarer lilla på Touch ID og digital interface.

I det mindste har vi nogle gode nyheder!

JC, de kinesiske eksperter på iPhone-bordsniveau har arbejdet hårdt for at finde et arbejde rundt, efter nogle få måneder med forsøg og fejl har vi nu en fantastisk modifikation for iPhone 7 og 8 (inklusive Plus-varianter), hvilket bringer hjemknappen tilbage funktion (selvom ikke touch ID) men i det mindste kan du bruge knappen hjem igen!

Hvad er det?

Hovedkomponenten er ligesom din originale hjemmeknap, det er en lignende til erstatning.

Når det bruges sammen med det lille printkort, der hurtigt og nemt klæber til telefonens bundkort (med lim, ingen lodning nødvendig), tricks det telefonen til at tro, at det er en Bluetooth-enhed og genopretter funktionen hjemknappen (Retur til hjemmet) ligesom din originale knap.

Installation

Nem .. hjemknappen er bare den samme som din gamle, den kommer bare ud af LCD’et, når beslaget er fjernet.

Andet så skal du trykke på Home-knappen for at placere et særligt klistermærke på telefonens bundkort i nærheden af ​​batteriløsningen. Du skal ikke bekymre dig, det behøver ikke lodde og kan fjernes når som helst.

Hvordan er denne version anderledes end andre?

Vi lagrer også den anden metode, det drejer sig om at ændre opladningsporten, selv om begge versioner af “Fix” fungerer det samme med denne version fra JC, begrænser ikke brugen af ​​hovedtelefoner på lynporten.

Eventuelle begrænsninger?

Ja, selvom knappens funktion vil blive genoprettet til sin tidligere herlighed (inklusive Siri og double tap), vil Touch ID stadig ikke fungere. Brug af andre versioner af denne mod kan forhindre lynporten i at tillade afspilning på hovedtelefoner, men denne version vil ikke stoppe med at lytte til til din musik.

Denne flex kræver imidlertid, at Bluetooth er tændt. for at det fungerer, hvilket betyder, at det muligvis ikke fungerer korrekt, når telefonen er i lufthavnstilstand.

Farve: Hvid/Rose Guld, Sort, Hvid/Sølv, Hvid Guld

Kompatibel med: Apple iPhone 7/7 Plus / 8/8 Plus

I kassen:

Home button flex

PCB-klistermærke og skumpolstring (til iPhone 7/7 Plus / 8 og 8 Plus)

Del Oprindelse – Eftermarkedet (kompatibel del)

Denne del var fremstillet af delvist eller fuldstændigt alle eftermarkedet komponenter, det betyder simpelthen, at delen ikke er monteret af OEM eller licensieret fabrik.

Det er en kompatibel del til originale specifikationer og designet til at være en lignende til at erstatte den originale komponent.

Her på The Replace Base Ltd har vi meget strenge kvalitetskontroller for at sikre, at vi kun kilde til de bedste eftermarkeds reservedele, og alle dele er også omfattet af vores fantastiske returpolitik og garanti.

“OPDATERING”
Nyeste version af Replacement home flex hedder “YF Home” sidste version af home flex kræver ikke længere bluetooth og installeres let som den oprindelige home flex.

KLIK HER FOR AT SE YF HOME

Categories: Nyheder

Vi erfarer et klart problem med Audio IC på iPhone 7 & iPhone 7 Plus!

Har du en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, hvor lyden pludselig ikke længere fungere, eller opføre sig underligt- Så er den forhåbentlig stadig omfattet af den 2 årige garanti.
Du desværre ikke den eneste, vi oplever dette som værende de to modellers største problem. At lyden helt forsvinder, både når der skal optages lyd(Mikrofon) og når der skal afspilles lyd(Højtaler)
Dette skyldes at U3101 (Audio IC) svigter

Symptomer på defekt Audio IC

Symptomerne kan være mange, lige fra din iPhone opføre sig underligt med grå ikoner i Memoer eller grå ikoner under opkald til at telefonen periodisk fryser eller i værste tilfælde går i loop under opstart.

Vil apple give indrømmelser vedr deres klar problem med Audio IC?

Apple har tidligere givet indrømmelser og igangsat ombytningsordninger eller reparation af enheder med erkendte fejl
Desværre har de ikke erkendt iPhone 7 og iPhone 7 Plus hyppigste fejl.

Audio IC skal skiftes ved “Microlodning“!

Desværre er reparation, ved microlodning en relativt kompleks opgave, som kun de færreste værksteder udføre.
I de fleste tilfælde kan problemet løses ved at afmontere U3101 og montere en jumper. (Se billedet)

Se vores priser for microlodning her: MicroLodning