E-Mærket

E-MÆRKET

Når det kommer til E-Mærket så modtager vi jævnligt henvendelser, fra folk som gerne vil vide hvorfor vi hos IpFix, ikke har E-mærket, så jeg vil her forsøge at besvare jeres spørgsmål.
Vi har overvejet E-mærket, i den hensigt at det måske ville kunne øge vores salg, men vi har fravalgt det af flere årsager.

Dels har der været flere sager hvor netbutikker uhindret har kunnet snyde kunderne i månedsvis uden at E-mærket blev taget fra dem. Sagsbehandlingen, fra en række kunder klager til E-mærket bliver taget fra butikken, kan nemlig trække ud og i den periode kan butikken fortsætte med at skilte med E-mærket og på den måde give kunderne en falsk tryghed.

Dels koster E-mærket en del penge årligt og den omkostning er vi nødt til at dække ind via vores priser hos www.ipfix.dk, Selvom det naturligvis kun vil påvirke priserne marginalt så tæller alle små omkostninger ind når de endelige priser skal beregnes.

Endvidere kan vi ikke acceptere betalinger med bankoverførsel hvis vi indfører E-mærket. Ca. 5 % af vores kunder vælger at betale via bankoverførsel, fx fordi de ikke har Dankort (Vi tilbyder betaling med Visa-Dankort) og de kunder vil vi risikere at miste.

Din sikkerhed

IpFix er en privat ejet virksomhed, hvis klare mål er at sælge reservedele til de bedste priser uden at gå på kompromis med service og kvalitet.
Vi har været i brancen siden 2011 og i de sidste 7 år har vi drevet webshop hvor vi har solgt reservedele til flere tusinde forskellige kunder, med det positive resultat, tilfredse kunder.
Vi mener at tilfredse kunder er den bedste reklame man kan få.