Handelsbetingelser

Vilkår og betingelser:

Virksomhedens kaldenavn:         Ipfix

CVR-nummer:                               35 13 45 81

Åbningstid:                                    Man-Fre: 08:00 – 22:00 Lør-Søn: Efter aftale (Ring for aftale)

Adresse:                                         Frederikshavnsvej 35, 9300 Sæby

Telefonnummer:                         +45 60 80 90 90

Email support:                              Support@ipfix.dk

IpFix.Dk har åbent online 24 timer i døgnet.

Alle priser på websitet angives inklusive moms. Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told mm.

Du kan som kunde ikke forvente at der medfølger dansk manual på alle vore varer. I det omfang der forefindes brugsanvisning på dansk medsender vi denne.

SÅDAN HANDLER DU HOS OS:

For at foretage et køb på Ipfix.dk skal du igennem 5 trin.

  • Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
  • Indtast dine personlige oplysninger.
  • Vælg forsendelses/betalingsmåde.
  • Godkend vores forretningsbetingelser.
  • Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

BETINGELSER VED REPARATION.
IpFix kan ikke holdes ansvarlig for tidligere repareret enheder hvor der er anvendt kopi reservedele eller monteringsformer ude af tråd med den oprindeligt norm for dette.

Ved manglede interne dele ifbm tidligere reparation, kan der tillægges et gebyr for manglende vitale dele for opretholdelse af vores garanti.

BETALING:
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Benytter du vores mulighed for kortbetaling vil beløbet først blive trukket når varen er afsendt.
Der trækkes aldrig større beløb end det du har godkendt ved købet.
I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort & Visa Dankort, MasterCard, Maestro, JCB & American Express, Visa Electron, MasterCard Debit

LEVERING:
IpFix.Dk benytter GLS. Leveringstiden er ca. 1-3 dage.

HVAD INDEBÆRER LIVSTIDSGARANTI:
Livstidsgaranti hos Ipfix.dk er gældende regler de samme som ved en almindelig reklamationsret. Vi yder dog den service at lave en forlængelse af reklamationsretten i form af en garanti. Garantien kan træde i kraft hvis produktet mod forventning viser tegn på produktfejl. Garantien dækker IKKE uheld som medfører skade på produktet. Der er her tale om et forsikringsspørgsmål, og ikke et garantispørgsmål.

FORTRYDELSESRET:
Når varen returneres til os og du dermed udnytter din fortrydelsesret, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i  samme stand og mængde som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Hvis du har købt en vare via Internetbutikken hos os, har du oftest ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage dage efter du har modtaget den. Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres. Du kan også give fysisk fremmøde på vores adresse og der returnere varen og fortryde købet.

HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN (REKLAMATIONSRET):
Når du handler på ipfix.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen/Fejlen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

SÆRLIGT REGLEMENT VEDR. LCD-DISPLAYS
Alle LCD-Displays testes inden de afsendes, du som modtager er selv ansvarlig for at kontrollere at displayet er som det skal være, inden “Warranty Void” Mærket samt den røde folie på bagsiden afmonteres.

IpFix.DK kan derfor ikke stilles til ansvar for fejl påført efter denne har været afmonteret.
Vigtigt er at du tester LCD-Displayet inden dette afmonteres.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?:
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
VI REFUNDERER RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER:Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION NÅR DU SENDER VAREN TIL OS:Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

HVAD GØR VI MED DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER (PERSONDATAPOLITIK): For at du kan indgå aftale med os hos ipfix.dk , har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager kun registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos ipfix.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Hos Ipfix.dk opbevarer vi IKKE dine kortoplysninger.
Oplysninger afgivet til ipfix.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos ipfix.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ipfix.dk via e-mail support@ipfix.dk.

BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR:
Du skal være fyldt 18 år for at handle på IpFix.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

RETURVARE/VAREPRØVER KAN SENDES TIL VORES ADRESSE:

IpFix.Dk

Frederikshavnsvej 35 , 9300 Sæby

Telefonnummer: +45 60 80 90 90

Mail adresse: support@ipfix.dk

Hvis du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank.
BANKINFORMATION:Bank.: Sparekassen Danmark

Reg nr.: 9070

Konto nr.: 9831493507