Billig Iphone Skærm

Mangler du billig iphone skærm?

Er du også træt af at din iPhone kommer til at koste dig i dyre domme i reparation og søger du en billig iPhone skærm? Du kender nok senariet eller lignende

Du har lige været ude at investere i den nyeste iPhone, som måske allerede har taget et stort indhug i bankkontoen. Det er mandag morgen og du er måske kommet lige sent nok ud af døren, du griber ud efter telefonen, men får ikke ordentlig fat i den. Du har allerede set kendsgerningen i øjnene inden den rammer køkkengulvet – skærmen er knust!

Hvis du kan nikke genkendende til dette, så ved du sikkert også, at det ikke er nemt at finde et sted, der forhandler en ny billig iPhone skærm. Hos IPFIX forhandler vi ikke kun iPhone skærme til en billig penge, vi sørger også for reparation af skærmen med hurtig levering og til en pris alle kan være med på. Ligeledes har det ingen betydning, om du er ejer af en 3, 3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S eller de nye iPhone 6, 6+ Så har vi remedierne til at få livet tilbage i din iPhone med en billig skærm.

Så savner du en billig iPhone skærm eller vil du gerne høre nærmere om vores ydelse, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på tlf. eller via mail.

Udover at finde en billig iPhone skærm på siden, vil du også få mulighed for at finde diverse tilbehør til din iPhone og iPad. Vi har alt lige fra adaptere til earpods og covere.

Kontakt os gerne for nærmere info på 60 80 90 90 og lad os udskifte din iphone skærm billigt.