Reservedele til Smartphones og Tablets

iPhone Reservedele

IpFix.dk udmærker sig ved på sjetee år at være blandt de førende formidlere af reservedele til iPhone og andre smartphones- Vi står for kvalitet og stabilitet og har altid de laveste priser, som et produkt af dette er vi blandt landets førende leverandører af dele til alle smartphones og tablets med speciale i Apple og Samsung dele levere vi reservedele over hele landet. Vi levere dele til det lille værksted i Skagen og til de helt store spillere i det centrale København.

Vi har enmorm succes med vores “Original” serie, som nogle af de største leverandører af skærme med original LCD og Touch funktion lykkedes det os at levere den mest stabile kvalitet af iPhone skærme.
Og med vores store indkøbs volume kan vi bringe priserne til et minimum. Vi profflere os på at være billigst og bedst når det kommer til reservedele til iPhones og det lever vi i den grad op til.

Så lige gyldigt om det drejer sig om Original iPhone skærme, OEM iPhone Skærme eller Kvalitet A skærme, så er vi den rigtige leverandør.

Er du interesseret i et samarbejde og ønsker en stabil leverandør af dele til netop din reparations butik, så er du altid velkommen til at henvende dig til vores salgs afdeling, vi giver er altid klar til en god handel når det kommer til iPhone reservedele.

Kontakt os