“LEAKED” Billeder af iPhone X Plus skærm lækket www.IpFix.dk

on
Categories: Nyheder

“Leaked” Billeder afslører den nye “iPhone X Plus”

Skærmbillede 2018-02-25 kl. 07.36.32

Flere raporter har den seneste tid indikeret at apple snart er klar med et opdateret lineup af nye iPhone modeller. Alt tyder på at vi at der er en større model af iPhone X på vej, nemlig med en 6,5” skærm. Der er sluppet er par billeer ud der viser OLED`skæmen i en større udgave end vi hidtil har set, mon ikke 2018 byder på en ”iPhone X Plus”

Vi tager altid forbehold når der er tale om denne type informationer, men billederne skulle angivligt stamme fra en LG fabrik i Vietnam som allerede har påbegyndt produktion tests.

Billedet til højre viser ”iPhone X Plus” glas lensen, der kan være tale om at ”iPhone X Plus” vil have en mindre kant end den mindre model men det er svært at sige med sikkerhed på nuværende tidspunkt.

Billedet til venstre viser en mere færdig version af skærmen, det er ikke let at se mange detaljer ud fra dette billede, dog er det tydeligt at sensor og højtaler langs med kanten.

Den troværdige Apple analyst KGI har flere gange tidligere informeret om at Apple har 3 nye modeller på programmet for 2018, alle sammen med iPhone X-lignende design-
Én skulle angivligt være en opdateret version af den nuværende iPhone X, og som den vi skriver om her, altså en 6,5” ”iPhone X Plus” og den sidste skulle være en 6,1” billigere udgave ”Budget”

Sideløbende er det reporteret at LG vil være leverandør af OLED displays til Apple i 2018-
Hvilket jo underbygger disse lækkede billeder og informationer.
Lige nu er det kun Samsung der levere OLED skærme til Apple.

Vi beder jer tage forbehold og om at være skeptiske omkring disse rygter, dog ser vi at de falder i tråd med KGI`s udtalelser og hvad andre kilder har rapporteret.
For endeligt afventer vi Apples officielle afsløringer .

RBP