Én ny iPhone SE?

on
Categories: Nyheder, Tech

Ifølge Apple analyst Ming-Chi Kuo, arbejder Apple lige nu på en lavbudget udgave af en ny iPhone og forventer at denne skulle ramme markedet i Marts 2020, med målet om at bringe up-to-date teknologi til kunderne til en relativt lav pris.

Kuo referer til denne model som “iPhone SE 2” dels pga dens forventede lave pris, vil den rangere i samme kategori som tidligere low-budget modeller. Den forventes at starte ved $399, hvilket vil være i samme prisniveau som den oprindelige iPhone SE, hvis vi ser bort fra Mr. Kuo`s “iPhone SE 2” reference, er det alligevel usansynligt at Apple skulle udgive den med navnet iPhone SE 2. Der er på nuværende tidspunkt ingen konkret udmeldinger omkring det officielle navn på modellen, men rygter fra det japanske site “Mac Otakara” mener at det er sandsynligt at Apple navngiver den “iPhone 9.”

Hvad mener du den kommer til at hedde? Del dit synspunkt i kommentarfeltet i bunden af siden👇🏽

At kalde den nye iPhone for iPhone SE 2, for alle til at tænke på det oprindelige iPhone 5 design, som gik igen i iPhone 5S og iPhone SE.
Med den lille 4-tommer skærm, egentlig forventes det at den nye iPhone vil ligne iPhone 8 mere end iPhone SE. iFølge de rygter vi har hørt vil den nye iPhone inde holde nogle af de samme komponenter som i iPhone 8. Dette er dog ubekræftede rygter. Alligevel ser vi en god indikation på rygternes oprigtighed eftersom der er lækket billeder af iPhone cases der er produceret til den nye model.

Formentlig vil den nye iPhone have et 4,7-Tommer LCD display (Formentlig produceret af LG) Men leveret med en opgraderet A13 Chip som vi har set det i iPhone 11 og iPhone 11 Pro, hvilket betyder at den vil være vanvittig hurtig. Den vil komme med 3GB RAM, bevarer Touch ID frem for Face ID som vi ser det fra iPhone X og nyere.

På bagsiden vil den have et “Single-Linse kamera” for at holde omkostningerne og prisen nede, formentlig vil vi se det samme kamera som i iPhone 8.
Det forventes den kommer i 3 farver, Sølv, Space Grey og Rød
Ligesom Apples Flagskibs modeller vil den ikke længere have 3D touch, men i stedet den nyere version kaldet Haptic Touch.
Størrelserne forventes at være 64GB og 128GB.

Det er vist at mange har haft et ønske om en lille model ligesom iPhone SE, men som rygterne siger, forventes den at komme med en 4,7-Tommer skærm, som vi nok må forvente vil være den mindste telefon Apple ønsker at udbyde.

Den kommende lav-pris iPhone forventes at være det ønskede valg for de som stadig har deres iPhone 6 & iPhone 6S, men som ønsker at fornye, men til en overkommelig pris.
Ligesom den forventes at vinde markeds andele i regioner af verden hvor lavpris modeller sælges bedre.
Kuo mener at Apple forventer at sælge imellem 20 til 30 mio enheder bare i løbet af 2020.
Som nævnt mener flere kilder at den vil ramme markedet med en pris på 399$(Vi forventer 3800-4200kr) Hvilket vil gøre det til den billigste iPhone siden 2016.

De seneste rygter fortæller at iPhone SE 2 vil gå i masse produktion i Februar og komme i salg tidligt i Marts
Produktionen ventes dog at blive udskudt på grund af det nuværende COVID-19 udbrud.

Leverandørene af komponenter til den nye iPhone, siges at være blevet bedt om at sætte farten op, for at sikre at den nye lavbudget iPhone kan nå ud til tiden.

På trods af coronavirusen, forventer Apple stadig at salget af den nye iPhone starter i første halvdel af 2020. De seneste rygter siger at den bliver præsenteret den 31 Marts og salget starter 3 April.

Udsende?

OnLeaks, en velkendt kilde, der har delt nøjagtige gengivelser af iPhones i fortiden, delte for nylig en gengivelse af “iPhone SE 2.” Enheden ligner en iPhone 8, OnLeaks mener, at den vil være 0,5 mm tykkere, Så en tykkelse på 7,8 mm. Højde og bredde (138,55 mm x 67,4 mm) forventes at være identisk med iPhone 8.

Glas bagsiden og den polerede metal ramme er endnu ikke bekræftet af vores kilder, men bygger på forventninger og spekulationer.
Det vides endnu ikke om “iPhone SE 2” kommer med glas bagside og trådløs lader. 

Én eller Tò ?

Et rygte fra DigiTimes citere en Taiwanesisk kilde med forbindelse til leveringskæden bag ét eller flere kompontner.
Han udtaler at Apple vil udsende 2 modeller i af den nye “iPhone SE 2” i 2020, dog er disse rygter og udtalelser ikke bekræftet.

DigiTimes fortæller at iPhone suppliers har modtaget ordre på i alt 6 komponenter til iPhones, 4 modeller som vi vil se præsenteret som Apple plejersidst sidst på året, samt to modeller a “iPhone SE 2”. Dette stemmer dog ikke overens med Apple analyst Ming-Chi Kuo’s udtalelser. 

Kuo mener at vi i løbet af 2020 vil se fem iPhone modeller, “iPhone SE 2 4,7- tomme” inkluderet.
En 5,4-tomme iPhone, to 6,1-tomme iPhones og en 6,7-tomme iPhone.

IPHONE SE 2 PLUS?

Selvom “iPhone SE 2” ikke er blevet frigivet, har Apple-analytiker Ming-Chi Kuo allerede delt forudsigelser om sin efterfølger, der kommer i 2021. Kuo forventer, at Apple introducerer en “iPhone SE 2 Plus” med et fuldskærmsdesign, intet Face ID og en Touch ID fingeraftrykssensor indbygget i tænd / sluk-knappen. Denne enhed forventes at have en 5,5 eller 6,1-tommer LCD-skærm, og den vil blive placeret som en billig iPhone.

iPhone 8 & 8 Plus

Apple iPhone 9 & 9 Plus
Aftermarket housing til iPhone 8 & 8 Plus som skulle ligne hvad der forventes at blive iPhone 9 & 9 Plus / iPhone SE 2
 • Huawei P20 Lite - LCD/Digitizer (Sort)
  Huawei P20 Lite – LCD/Digitizer (Sort)
  Pris 343.85kr. inkl. Moms
 • iPhone 8 Plus skærm original apple lcd sort
  iPhone 8 Plus – Skærm GLAS/LCD – ORIGINAL LCD (Sort)
  Pris 290.00kr. inkl. Moms
 • B-7000 Lim (Flere Varianter)
  B-7000 Lim (Flere Varianter)
  Vare på tilbud
  Pris 64.12kr. inkl. Moms110.00kr. inkl. MomsTilbud 59.00kr. inkl. Moms110.00kr. inkl. Moms