Genskab homeknap funktion iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus

on
Categories: Tech, Tips & Tricks
  • JC HOME BUTTON (6.GEN) (Flere Farver)
    JC HOME BUTTON (6.GEN) (Flere Farver)
    Pris 57.95kr. inkl. Moms

“OPDATERING 20/05/2019” “NY VERSION” YF/JC HOMEBUTTON

OK, så alle i branchen ved det allerede, man udskifter hjem-knappen og Touch ID- deaktiveres. Apple forhindrer Touch ID i at fungere, det skyldes, at den originale hjemknap, som din enhed leveres med, er parret til bundkortet. Apple har udtalt at de af sikkerhedsmæssige årsager ikke tillader at hjemknappen udskiftes. Dette findes der dog en løsning på nu.

Da Apple indførte “​​haptisk feedback” ved introduktionen af iPhone 7 som erstattede den fysiske knap, med en tryk-sensor og en vibration fra den interne buzzer. Tillader Apple ikke længere at hjemknappen kan udskiftes og stadig fungere, derfor har det længe lydt- Går hjemknappen i stykker kan den aldrig erstattes.

Men nu har vi gode nyheder!

JC/YF de kinesiske eksperter når det kommer til hacks og tweets af iPhones. har arbejdet hårdt for at finde et løsning på en erstatnigsknap til de berørte modeller, efter nogle få måneder med forsøg og fejl har vi nu en fantastisk modifikation for iPhone 7 og 8 (inklusive Plus-varianter), hvilket kan genskabe hjemknappen tilbage funktion (ikke touchID) men i det mindste kan du bruge knappen hjem igen!

Hvordan det?

Den modificerede hjem knap ligner den originale og kan derfor monteres præcis som den oprindelige.
Bemærk at første generation benytter Bluetooth som signalvej.
Tredje genration benytter telefonens interne signalveje.

Generation 1 & 2
Leveres sammen med et lille printkort, der hurtigt og nemt klæber til telefonens bundkort (med lim, ingen lodning nødvendig), dette trick gør at telefonen til at tror, at det er en Bluetooth-enhed som derefter giver adgang til at hjemknappen kan findes via bluetooth.

Installation

Nem .. hjemknappen er som samme som din originale, afmonter den gamle defekte homeknap og installer den nye hvor den gamle har siddet. Når ved siden af stikkene til skærmens LCD og Digitizer placeres den lille plade som skaber forbindelse på bundkortet.
Kræver IKKE Microlodning.

YF home knap

Eventuelle begrænsninger?

Ja, selvom knappens funktion vil blive genoprettet(inklusive Siri og double tap), vil Touch ID stadig ikke fungere. 1 & 2 generation af YF/JC home vil stadig tillade at der kan afspilles musik over bluetooth.

1 & 2 Generations flex kræver imidlertid, at Bluetooth er tændt. for at det fungerer, hvilket betyder, at det muligvis ikke fungerer korrekt, når telefonen er i fly tilstand.
Vi anbefaler derfor at man benytter nyeste type YF/JC home.

Farve: Hvid/Rose Guld, Sort, Hvid/Sølv, Hvid Guld

Kompatibel med: Apple iPhone 7/7 Plus / 8/8 Plus

I kassen:

Home button flex

PCB-klistermærke og skumpolstring (til iPhone 7/7 Plus / 8 og 8 Plus)

Oprindelse: Aftermarket JC & YF

Denne reservedel er fremstillet af delvist eller fuldstændigt uafhængige producenter, det betyder simpelthen, at delen ikke er monteret af OEM eller licensieret fabrik.

Det er en kompatibel del til originale specifikationer og designet til at være en lignende til at erstatte den originale.

Hos IpFix har vi meget strenge kvalitetskontroller for at sikre, at vi kun kilde til de bedste eftermarkeds reservedele, og alle dele er også omfattet af vores returpolitik og garanti.

“OPDATERING”
Nyeste version af Replacement home flex hedder “YF Home” sidste version af home flex kræver ikke længere bluetooth og installeres let som den oprindelige home flex.

  • JC HOME BUTTON (6.GEN) (Flere Farver)
    JC HOME BUTTON (6.GEN) (Flere Farver)
    Pris 57.95kr. inkl. Moms